Ve zprávě o evropských technologiích pro udržitelnost a sociální vliv byla společnost Ricoh označená jako lídr
06.09.2021

Ve zprávě o evropských technologiích pro udržitelnost a sociální vliv byla společnost Ricoh označená jako lídr

Ricoh Europe, Londýn, 6. září 2021 - Společnost Ricoh se zařadila mezi tři nejlepší společnosti uvedené ve zprávě „European Technology for Sustainability and Social Impact Index Market Maturity Report spoločnosti IDC“*.

Zpráva o udržitelnosti a sociálním vlivu nabízí detailní porovnání 29 nejvýznamnějších dodavatelů zastupujících průmysl výroby produktů IT. Uplatněná koncepce kvantifikuje na 200 parametrů ve třech pilířích: Výkonnost dodavatele technologie, Technologie jako aktivátor a Technologie pro dobré účely.

IDC vyzdvihuje hlavní přednosti společnosti Ricoh v každém pilíři následovně:

  • Technologie jako aktivátor: Monetizace a energetická efektivita produktu Poskytování služby trvalé udržitelnosti založené na poradenství, jako je například program optimalizace udržitelnosti, který doplňuje rozmanité portfolio produktů a služeb.

Zpráva též poukazuje na klíčové iniciativy společnosti Ricoh, které zahrnují důvěru a ochranu soukromí klientů, školení a vzdělávání v oblasti udržitelnosti, bezpečnost a blaho zaměstnanců, jako i posilnění postavení pracovní síly.

Nicola Downing, COO, Ricoh Europe, říká: „Věříme, že společnost Ricoh byla ve zprávě oceněná díky našemu neochvějnému závazku dosahovat cílů ESG a neustálému podněcováni sebe samých k docilování trvalé udržitelnosti. Propracovali jsme náš cíl globálního snížení skleníkových plynů do roku 2030 v porovnaní s rokem 2015 z 30 % na 63 % - je to znamení, že budeme i nadále posouvat hranice pro dobro lidí i naší planety. Jsem nesmírně hrdá na naše neustálé úspěchy a na roli, kterou sehráváme v pomáhaní klientům při rozvíjení zodpovědnosti za životní prostředí v rámci jejich podniku a osvojení si myšlení zaměřené na neustálé snižování, opakované používání a recyklování kdykoliv je to možné.“

Vladimir Kroa, viceprezident IDC, komentuje: „Silná výkonnost společnosti Ricoh oproti koncepci udržitelnosti IDC pramení z vyváženého zastoupení ve všech třech hlavních pilířích. Toto kvantitativní měření je důkazem celkové strategie Ricoh v oblasti ESG, která je propojená s cíli OSN v oblasti trvale udržitelného rozvoje a je zakořeněná i v jejich strategii řízení.“

Více se dozvíte na https://www.ricoh.cz/o-nas/environmentalni-socialni-a-podnikove-rizeni

*IDC: Europe Technology for Sustainability and Social Impact Index Market Maturity Report”: Infrastructure and Enterprise Equipment Manufacturers, doc # EUR146127520,, únor 2021

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128