Významnou akvizicí MTI Technology společnost Ricoh výrazně rozšíří své možnosti IT služeb
07.10.2020

Významnou akvizicí MTI Technology společnost Ricoh výrazně rozšíří své možnosti IT služeb

Ricoh tímto krokem upevňuje svoje postavení společnosti poskytující digitální služby.

Ricoh Europe, Londýn, 7. říjen 2020 - Klienti společnosti Ricoh v celé Evropě budou těžit z rozšířených IT služeb a podpory díky akvizici společnosti MTI Technology.

Společnost MTI Technology se sídlem ve Spojeném království má více než 200 zaměstnanců pracujících v lokalitách v Německu (5), Spojeném království (3) a Francii (2). Společnost pomohla tisícům společností transformovat jejich IT operace využitím nejnovějších technologií, snížením provozních nákladů a zvýšením flexibility při snižovaní rizik.

Alberto Mariani welcomes MTI Technology to the Ricoh family.Alberto Mariani vítá MTI Technology 

v rodině společnosti Ricoh.

Scott Haddow a jeho tým přináší do společnosti Ricoh bohaté zkušenosti.Scott Haddow a jeho tým přináší do společnosti Ricoh bohaté zkušenosti.
Akvizice umožní zákazníkům společnosti Ricoh získat přístup k odborným znalostem a schopnostem společnosti MTI Technology v oblasti kybernetické a datové bezpečnosti, modernizace datových center a řízených a transformačních IT služeb. Zákazníci společnosti MTI Technology budou mít užitek z globální významné nepřetržité podpory, finanční kapacity, IT infrastruktury a mezinárodního vlivu společnosti Ricoh. Taktéž budou mít přístup k široké škále produktů Ricoh, která zahrnuje systémy správy dokumentů, služby podnikových procesů, řešení produkčního tisku, správu pracoviště, digitální fotoaparáty a průmyslové systémy.
Společnost MTI Technology bude nadále působit pod svým názvem jako samostatný subjekt společnosti Ricoh.
Alberto Mariani, senior viceprezident pro kancelářské služby Ricoh Europe, tvrdí: „Tato akvizice je skutečným přelomem v oblasti IT služeb a perfektně zapadá do strategie společnosti Ricoh transformovat se na společnost poskytující digitální služby. Společnost MTI Technology má velmi silné a schopné představenstvo a evropský manažerský tým a všichni z nich si zachovávají své současné úlohy a funkce. Jejich odbornost spolu s existujícím portfoliem služeb společnosti podporuje naši schopnost nabízet ještě komplexnější škálu IT a digitálních služeb.“
David Mills, generální ředitel Ricoh Europe, dodává: „Tato akvizice nám umožňuje rozšířit naše znalosti ve sféře IT služeb napříč EMEA a stavět na našich už existujících schopnostech v oblasti transformace datových center, kybernetické bezpečnosti a dalších oblastech transformace IT. Získáváme rychle rostoucí a agilní společnost poskytující IT služby, přičemž dědíme osvědčený a dynamický tým s vedoucím postavením.“
Scott Haddow, generální ředitel MTI Technology, uzavírá: „Naší úlohou je pomoct urychlit digitální transformaci zákazníků modernizací IT systémů, zdokonalením IT operací se zajištěnou bezpečností a s ochranou soukromí už ve fázi návrhu. Stát se součástí společnosti Ricoh znamená, že toto všechno můžeme posunout na vyšší úroveň.“

| O MTI Technology |

Společnost MTI Technology je poskytovatelem technologických služeb a řešení s více než 210 zaměstnanci, která působí v EMEA s pobočkami v UK, Francii a Německu. Za posledních 30 let pomohla tisícům organizací transformovat jejich IT operace, využívat nejnovější technologie, snižovat provozní náklady a stát se pružnějšími při snižování rizik. MTI se specializuje na datovou a kybernetickou bezpečnost, modernizaci datových center, správu IT služeb a transformační IT služby. Využívaním osvědčených metod, nejlepších postupů a uplatňování konzultačního přístupu MTI pomáhá svým zákazníkům při řešení obchodních výzev a poskytuje bezpečnou a flexibilní správu jejich aplikací, údajů, infrastruktury a systémových prostředí.

Společnost MTI výrazně investovala do rozvoje schopností a služeb v rámci širokého spektra technologií a disciplín s důrazem na poskytování množství profesionálních a řízených služeb, navrhnutých na pomoc klientům, při urychlovaní a snižovaní rizik jejich transformačních IT projektů.

Více informací najdete na www.ricoh.cz.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128