Ricoh Europe oznamuje jmenování Cliva Stringera na klíčovou pozici s úkolem uspokojit tržní poptávku

Ricoh Europe, Londýn, 15. ledna 2020 – Ricoh Europe pokračuje v inovacích a dál rozvíjí příležitosti využití vysokorychlostních inkoustových systémů a řešení. Jmenuje Clivea Stringera ředitelem divize Kontinuálního tisku a high-endového softwaru.

Jeho jmenování přinese klientům napříč Evropou možnost čerpat z jeho odborných znalostí a zkušeností s optimalizací výkonu inkoustových systémů.

Clive Stringer nastupuje do společnosti Ricoh Europe na pozici ředitele divize Kontinuálního tisku a high-endového softwaru skupiny Komerčního a průmyslového tisku.

Tímto měsícem počínaje přebírá Clive Stringer zodpovědnost za vysokorychlostní inkoustové technologie Ricoh, které jsou na evropském trhu stále žádanější. Mezi ně patří oceňované řady Ricoh Pro™ VC70000, Pro™ VC40000, a Pro™ VC20000 a Pro™ V20000.

Zaměří se na potřeby klientů zabývajících se direct mailem a transakčním tiskem a na výhody, které může přinést sada softwarových řešení Ricoh ProcessDirector ™ do rušných produkčních prostředí.

Clive Stringer s sebou přináší bohaté zkušenosti z oblastí prodeje, předprodeje a marketingu, které získal na předchozích pozicích ve společnosti BlueCrest (dříve Pitney Bowes), kde zodpovídal za globální správu produktů, a také na vedoucích postech v Ricohu a IBM InfoPrint. Po celé Evropě realizoval komplexní prodejní smlouvy zahrnující hardware, software a služby a zprostředkovával klientům hodnotná řešení.

Clive přebírá pozici Tima Taylora, který bude od 1. dubna 2020 zastávat novou pozici globálního ředitele pro inkoustová produkční řešení (Inkjet Production Solutions). Tim bude pracovat v rámci globálního centra pro vysokou produktivitu řešení, kde bude odpovědný za přípravu a uvedení klíčových strategických vysokorychlostních inkoustových řešení na globální trh se zaměřením na grafické umění. Současně převezme strategickou roli v budoucím plánování rozvoje produktů při uspokojování požadavků evropských a globálních klientů a bude úzce spolupracovat s týmy vývoje a plánování v Ricoh Europe.

Stringer říká: „Pod Timovým vedením se tým vysokorychlostních inkoustových tiskáren velmi rychle rozrostl a jsem rád, že mohu v tomto rozvoji pokračovat, protože klienti postupně stále více chápou spoustu hmatatelných obchodních výhod, které jim tato technologie přináší. Po rozsáhlém výzkumu a vývoji Ricoh nastavil laťku pro kvalitu vysokorychlostních inkoustových řešení. Výsledkem je, že klienti si mohou být jisti, že zapojí-li tuto technologii, zvýší kvalitu své práce, kapacitu a produktivitu, a tak rozšíří své možnosti, zvýší ziskovost a současně vykročí k novým příležitostem.“

„Vysokorychlostní inkoustová tiskárna je ztělesněním představy o provozu budoucnosti a právě proto jsme se rozhodli pro toto klíčové jmenování,“ říká Eef de Ridder, viceprezident skupiny Komerčního a průmyslového tisku Ricoh Europe. „Clive, který bude podporovat firmy specializující se na direct mail a transakční tisk, se připojí k Juergenu Freieroví, nedávno pověřenému péčí o poskytovatele tiskových služeb zaměřených spíše na grafické umění při jejich transformaci z analogového tisku na digitální. Ricoh tímto jmenováním získává odborné znalosti z oboru vysokorychlostního inkoustového tisku a portfolio, díky kterému může poskytovat přidanou hodnotu napříč trhem.“

Máte-li zájem o další informace o produktech a službách společnosti Ricoh, navštivte naše stránky www.ricoh-europe.com.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let inspiruje společnost Ricoh k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení a správu dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. Na konci fiskálního roku v březnu 2019 dosáhla Skupina Ricoh celosvětového obratu ve výši 2 013 miliard jenů (přibližně 18,1 miliardy USD).

RICOH Czech Republic s.r.o.

Jana Zajíčková

Tel: +420 702 245 128

E-mail: jana.zajickova@ricoh.cz

Homepage: www.ricoh.cz

Copyright 2020 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.