Ricoh získal tři ocenění Buyers Lab Summer 2019 za výjimečná multifunkční zařízení

Praha, 26. srpna 2019 – Společnost Ricoh opět slaví tři ocenění kvality BLI Summer 2019 Pick awards od Keypoint Intelligence – Buyers Lab.

Dvakrát do roka udělovaná ocenění BLI Picks hodnotí kancelářská vybavení a produkty, která za posledních šest měsíců dosáhla nejvyšších výsledků v laboratorních testech společnosti Buyers Lab. Ricoh IM C2000 a IM C2500 uspěly v rámci barevných multifunkčních kopírovacích zařízení nízkého a středního rozsahu/třídy díky vysoce kvalitní uživatelské zkušenosti. Také model IM 350F vynikl jako nejlepší volba pro středně velké pracovní skupiny, které se zajímají o černobílá multifunkční kopírovací zařízení.

Ceny BLI Summer 2019:

• Ricoh IM C2000 - Outstanding 20-ppm Colour Copier MFP
  • Ricoh IM C2500 - Outstanding 25-ppm Colour Copier MFP
  • Ricoh IM 350F - Outstanding MFP for Mid-Size Workgroups

George Mikolay, Associate Director of Copiers/Production at Keypoint Intelligence - Buyers Lab, říká: „Společnost Ricoh nás nepřestává překvapovat svými novými stroji. Modely MI C2000 a IM C2500, spolu s IM C4500, výhercem Winter 2019 Pick awards, vnášejí světlo do společnosti v rámci barevných multifunkčních kopírovacích zařízení nízkého a středního rozsahu. Prvotřídní zkušenost uživatelů je díky velké, vysoce intuitivnímu dotykovému Android panelu, která nabízí uživatelům možnost přizpůsobení se jejich potřebám. Kvalita obrazu je velmi dobrá a tyto zařízení nadále určují průměrnou referenční hodnotu pro skenování prostřednictvím inteligentního skenování společnosti Ricoh.“

Tony Maceri, Senior Test Technician at Keypoint Intelligence - Buyers Lab, hodnotí: Model IM 350F s bohatým vybavením je nejlepší volbou pro středně velké pracovní skupiny, hledající černobílé multifunkční kopírovací zařízení, na které se mohou spolehnout v tom, že díky nim budou stále produktivní. Mimo velmi snadného používání a údržby nabízí bezchybný a spolehlivý výkon a prvotřídní oboustranné skenování rychlosti. Obvykle se dodává s inteligentním operačním panelem společnosti Ricoh včetně velkého displeje Android, webového prohlížeče a možnosti vybrat si ze široké škály inteligentních aplikací společnosti Ricoh. Model IM 350F vyniká v mnohých ohledech a byl jasným vítězem v kategorii střední třídy černobílých tiskáren.“

Olivier Vriesendorp, Vice President Product Marketing, Ricoh Europe, dodává: „Tato ocenění jsou uznáním našich neustálých inovací a vedoucího postavení v oblasti multifunkčních zařízení. Naším posláním je poskytovat zákazníkům bezpečná, spolehlivá a špičková zařízení, která pomáhají řídit jejich digitálně posilněná pracoviště. Těší nás, že našim zákazníkům pomáháme se rozvíjet v této digitální době pomocí zařízení navrhnutých tak, aby jim pomohly využívat nejnovější podnikové technologie.“

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let inspiruje společnost Ricoh k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení a správu dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. Na konci fiskálního roku v březnu 2019 dosáhla Skupina Ricoh celosvětového obratu ve výši 2 013 miliard jenů (přibližně 18,1 miliardy USD).

Další informace najdete na stránkách www.ricoh.cz

RICOH Czech Republic s.r.o.

Jana Zajíčková

Tel: +420 702 245 128