Zažehněte svůj byznys! Co vše Ricoh představí na letošní Reklamě Polygraf?

Praha, 7. března, 2019 – Ve dnech 9. 4. - 11. 4. 2019 se společnost Ricoh opět zúčastní tradičního mezinárodního veletrhu REKLAMA POLYGRAF na výstavišti v Praze Letňanech. Premiéru bude mít nový stroj v segmentu DTG - Ri 1000 pro přímý potisk textilu.

I v tomto roce pro vás máme volné elektronické vstupenky, naleznete je ZDE!

Na letošním ročníku veletrhu Reklama Polygraf 2019 se společnost Ricoh představí s novinkou v technologii pro přímý potisk textilu – DTG, se zcela novým modelem Ri 1000. Chybět nebudou ani novinky z portfolia produkčních tiskových strojů, konkrétně Ricoh Pro C9200, Pro C7200X, ke slovu se tedy dostanou také efekty neonových barev. V rámci procesu řízení výroby a jeho zefektivňování Vám Ricoh představí softwarová řešení od příjmu zakázky až po finální zpracování a expedici. Portfolio softwarových řešení doplní ukázky nástrojů pro tvorbu variabilních dat nebo speciálních efektů pomocí dokončovacích modulů od společnosti Formica.

Premiéra novinky Ri 1000 pro přímý potisk textilu

Novinkou pro letošní rok je uvedení stroje v segmentu DTG, s označením Ri 1000. Nová platforma tiskárny vychází z velmi úspěšného modelu Ri 100, nicméně je zacílená na koncového zákazníka z tzv. „Produkčního segmentu“.

Tento model se představí v barevném provedení inkoustů CMYK + Bílá. Tiskové hlavy Ricoh G5 společně s Ricoh Inkoustem dokáží vytvořit obraz s velkým barevným gamutem a s velmi nízkými náklady na tisk. Pomocí nového chemického složení Pretreatmentu, se kterým Ricoh přichází na trh v letošním roce, dokáže tisknout i na světlé funkční materiály, s vynikajícím výsledkem. Vyšší rychlost tisku, větší tiskové rozlišení, rozšířená tisková plocha, automatická cirkulace bílé barvy, velmi rychlá a jednoduchá výměna nástavců na potisk různých typů textilií. Všechny naše tiskové technologie DTG mají certifikaci OEKO – TEX. Nenechte si ujít novinku, která byla zatím prezentována na americkém trhu a v Evropě ji budete moci vidět jako jedni z prvních.

Široká škála tiskových materiálů díky stroji Pro C9200

Čtyřbarvový stroj RICOH Pro C9200 s rychlostí 150 A4/min zvládne každý měsíc až 1 000 000 A4. Má unikátní rozlišení 4 800 x 2 400 dpi s bezkonkurenčně nejlepší kvalitou obrazu ve své třídě. V rámci veletrhu budou k vidění aplikace vysokých gramáží, materiálů pro obalový průmysl a možnosti oboustranného tisku až do délky 1030 mm. To vše bez zpomalení nominální rychlosti pro nevídanou produktivitu v tomto segmentu. Mezi ukázkami bude i vytváření metalických efektů a využití neonových barev, jediných na celém veletrhu v rámci unikátního tiskového stroje Ricoh Pro C7200X. Úprava běžných dat pro tyto složité efekty proběhne přímo na expozici během několika vteřin.

Nástroje pro řízení výroby

V oblasti optimalizace výroby představí RICOH sadu nástrojů TotalFlow. Tato skupina softwaru umožňuje např. získat přehled o stavu jednotlivých zakázek, vytvářet workflow dle vlastních potřeb, využít inteligentního vyřazování nebo řídit všechny fáze výroby a hlídat jejich optimální vytížení. Celý proces bude řízený z jednoho místa, včetně dynamického sledování stavu konkrétní zakázky v jednotlivých fázích výroby.

Pokud vás zajímají nové možnosti potisku textilu, nejnovější aplikace a originální efekty v segmentu archových tiskáren nebo chcete zefektivnit procesy své výroby, přijďte se podívat na řešení světového lídra v inovacích polygrafického průmyslu.

Volné vstupenky si můžete objednat online ZDE!

Stánek společnosti Ricoh naleznete v HALE 4, stánek 4B07.

Těšit se návštěvníci mohou také na speciální ranní a odpolední soutěžní sekce přímo na stánku RICOH a to každý den během trvání veletrhu.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

www.ricoh.cz , www.ricoh.sk

Eliška Sobotková