Na veletrhu FESPA Ricoh předvede aplikace pro všestranné využití

Praha, 10. května 2018 – Poskytovatelé tiskových služeb budou mít příležitost zhlédnout a vyzkoušet širokou škálu tvůrčích možností z bohatého kreativního portfolia společnosti RICOH.

Od zakázkových nástěnných panelů přes bannery, rollupy, řezanou grafiku až po tisk na trika, čepice či tašky. Veškeré možné tiskové vzorky a technologie budou k vidění na výstavě  FESPA 2018, od 15. do 18. května, výstaviště Messe Berlin, Hala 3.1, stánek A50.

Ricoh předvede širokou paletu možností, které skýtá jeho kreativní portfolio

Inspirativní praktické ukázky otevřou zájemcům další dveře do světa nových příležitostí, které Ricoh umožňuje v sektoru dekorativního tisku a reklamy Sign & Display svými cenově výhodnými systémy se snadnou obsluhou.

Lahůdkou pro návštěvníky bude „Bianchi Corner“, model typické prodejny Bianchi, kde budou vystavena špičková jízdní kola proslulé italské firmy spolu se značkovým zbožím. Vše vyrobeno pomocí technologie Ricoh:

·         Pevné stojací panely (typu totem), vyřezávané tvary bicyklů i nástěnné panely o rozměrech 2 m x1 m a 3 m x 2 m, vše na 5 milimetrovém Forexu. Detaily kol na panelech o rozměru 500 mm x 350 mm tištěné na Flat bed tiskárně Ricoh Pro™ T7210 UV tonerem, na čtyři milimetry silném čirém Plexiglassu.

·         Rolovací bannery (tzv. roll-upy) i PVC bannery, textilní vlajky a vinylové samolepky vytištěné na velkoformátové latexové tiskárně Ricoh Pro ™ L4160.

·         Čepice, trika a tašky potištěné na strojích Ricoh s označením: Ri 100 a Ricoh Ri 6000, které jsou určeny k přímému tisku na textil.

Ostatní prostory stánku Ricoh se promění v pestrobarevnou džungli, s motivy vyvedenými v okouzlujících jasných barvách tak, jak to umí jen technologie Ricoh. Výraznými prvky této expozice budou různé styly a typy zobrazování, všechny vytištěné na produkčním stroji Pro T7210 a deskách Falcon o tloušťce 10mm. Všestranné využití produkčních aplikací Pro T7210 budou ve stánku představovat nástěnné grafiky tištěné na dřevotřískových deskách potahovaných melaminovou pryskyřicí.

Vedle potištěných kartonových obalových materiálů Ricoh představí i tisk na sklo, dřevo, dlažbu a hliník. Kreativní mix využití dále rozšíří vzorky potištěné na Flat bed tiskárně a PVC bannery připravené na stroji Ricoh Pro L4160.  Dále trička, mikiny, tašky a čepice s tematickými motivy džungle, které budou vytištěny na flexibilních produkčních tiskárnách Ricoh pro přímý tisk na textil  - Ri 100, Ri 3000 a Ri 6000.

O společnosti Ricoh

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy. Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

www.ricoh.czwww.ricoh.sk

E-mail: eliska.kacerova@ricoh.cz