Pět produktů Ricoh obdrželo ocenění Buyers Laboratory LLC

Praha, 7. srpna – Pět produktů společnosti Ricoh získalo ocenění Summer Pick 2017 v letním výběru společnosti Buyers Laboratory LLC (BLI).

Ocenění získala v kategoriích: Vynikající multifunkční tiskárna pro středně velké pracovní skupiny, Vynikající multifunkční tiskárna pro velké pracovní skupiny, Vynikající multifunkční tiskárna pro oddělení, Vynikající tiskárna pro oddělení a Vynikající multifunkční tiskárna s kapacitou 25 str./min.

Ve zkušebním centru Buyers Lab LLC odborníci nezávislé společnosti BLI posuzovali a srovnávali modely Ricoh s konkurenčními výrobky a ocenili jejich vynikající výkonnost.

“Ocenění ‘Pick’ čili ‘Výběr’, udělujeme jako zvláštní uznání těm výrobkům, které podaly vynikající výkon v našich náročných a pečlivě připravených testech a laboratorních zkouškách a samozřejmě obstály v celkovém hodnocení,” vysvětlil David Sweetnam, ředitel Výzkumu a laboratorních služeb Buyers Lab. „Výše zmíněných pět ocenění udělených v letní sezóně 2017 je odrazem toho, kolik inovací a investic společnost Ricoh vynakládá do rozvoje produktů, a to v nejlepším zájmu svých zákazníků. Každé jedno ocenění je důkazem silného produktového portfolia tiskových zařízení společnosti Ricoh.“

„Ocenění považujeme za uznání našeho vedoucího postavení na trhu s nejlepšími a výkonnými tiskárnami pro společnosti všech velikostí.“ komentuje Stephen Palmer, CEO Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia.

Ricoh získal ocenění společnosti Buyers Laboratory v následujících kategoriích:

Vynikající multifunkční tiskárna pro středně velké pracovní skupiny

Ricoh MP 402SPF

Vynikající multifunkční tiskárna pro velké pracovní skupiny

Ricoh MP 501SPF

Vynikající multifunkční tiskárna pro kancelářská oddělení

Ricoh MP 601SPF

Vynikající tiskárna pro kancelářská oddělení

Ricoh SP 5310DN

Vynikající multifunkční tiskárna s kapacitou 25 str./min.

Ricoh MP 2555 Series

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

O společnosti Keypoint Intelligence – Buyerslab

Keypoint Intelligence je renomovaná nezávislá instituce, která se zároveň zabývá průzkumem trhu i průmyslovou analýzou v oblasti produkčního tisku, kancelářské techniky a digitálního zobrazování. Díky svým jedinečným nástrojům, zkušebním postupům a hlubokým znalostem oboru Keypoint Intelligence poskytuje klientům nezaujatý pohled a vhodné nástroje, které potřebují při rozhodování, aby rozeznali silné a slabé stránky svých produktů. Keypoint Intelligence – Buyerslab každoročně uděluje také ocenění Pick of the Year (Výrobek roku) těm “nejlepším výrobkům v testu”, které obstojí v hloubkové analýze hardwaru a softwaru.
www.keypointintelligence.com

Ing. Eliška Kačerová
Mobile: +420 604 297 454

Copyright 2017 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.