Ricoh C7100X využívající Color-Logic pro materiály s označením MDV Ultra Silver rozšiřuje potenciál

Praha, 28. září, 2017 – Společnost Ricoh opět rozšiřuje tvůrčí možnosti grafiků a poskytovatelů polygrafických služeb díky nové certifikaci produkčních tiskáren řady Pro C7100X vybavených systémem Color-Logic pro tisk na metalické materiály.

MDV Ultra Silver s certifikátem pro Color-Logic rozšiřuje tvůrčí možnosti pro designery a poskytovatele polygrafických služeb

Tiskový materiál označenýMDV Ultra Silver 360 g/m² získal certifikát pro digitální tisk na produkčních tiskárnách Ricoh řady Pro C7100X s využitím systému Color-Logic, který lze aplikovat pro tisk na metalické substráty (jako je MDV Ultra Silver) se soutiskem CMYK + bílá barva.

Ricoh Pro C7100X v kombinaci s technologií Color-Logic umožňuje poskytovatelům tiskových služeb dosáhnout dynamických výsledků. Poskytuje majitelům značek, produktovým manažerům a jejich reklamním agenturám nástroje pro navrhování, prohlížení a vytváření pokročilých tiskových aplikací, které jim umožní vyniknout nad konkurencí.

Color-Logic představuje globální standard pro tisk na metalické materiály a otevírá řadu možností využití pro tisk výjimečných zakázek. Součástí řešení je zásuvný modul pro grafické programy značky Adobe, čímž se zjednoduší návrh, komunikace i příprava výstupních souborů pro digitální tisk s bílým tonerem. Další rozšíření použití přináší knihovna speciálních efektů Color-Logic Pattern FX, s níž lze vytvořit nepřeberné množství tiskových aplikací.

„Certifikace našich tiskáren řady Pro C7100 udělená společností Color-Logic pro substráty, jako jsou MDV Ultra, umožňuje grafikům a poskytovatelům polygrafických služeb spolehlivou a přesnou komunikaci ohledně barevnosti výsledného metalického efektu. Zákazníci si mohou na své tiskárně připravit vlastní vzorkovnici nátisků pro daný substrát jako vizuální pomůcku, a grafici tak budou moci navrhovat tiskoviny s jistotou, že to, co vidí a očekávají, bude skutečně vytištěno. S touto novinkou v polygrafii si mohou dovolit tvořit nápaditější tiskové aplikace s „přidanou hodnotou,“ komentuje Josef Fleissig, Produktový manažer divize pro Komerční a produkční tisk společnosti Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia.

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

ww.ricoh.cz, www.ricoh.sk

Mobile: +420 604 297 454

Copyright 2017 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.