Díky technologii Ricoh Pro™ VC70000 rozšiřuje společnost Paragon možnosti tisku typu Direct Mail
26.01.2021

Díky technologii Ricoh Pro™ VC70000 rozšiřuje společnost Paragon možnosti tisku typu Direct Mail

Ricoh Europe, Londýn, 26. ledna 2021 – investováním do vysokorychlostního barevného inkoustového zařízení Ricoh Pro™ VC70000 rozšířila společnost Paragon Customer Communications, největší britský producent tištěných materiálů pro přímý marketing, své možnosti tisku typu Direct Mail na natíraná média.

Dave Phillips, ředitel závodu Paragon Customer Communications se zařízením Ricoh Pro VC70000
Dave Phillips, ředitel závodu Paragon Customer Communications se zařízením Ricoh Pro VC70000
Nová tiskárna se připojí ke dvěma již existujícím tiskárnám Pro™ VC60000 v závodě ve východním Londýně, a rozšíří tak možnosti společnosti Paragon produkovat v ofsetové kvalitě tisk typu Direct Mail, finanční zprávy, listiny a popisné štítky. Pro podporu plynulejší správy tisku na vícero zařízeních společnost Paragon také implementovala software RICOH Process Director™.
Investice navazuje na závazek společnosti Paragon inovovat technologii a následuje po instalaci prvního zařízení kontinuálního tisku Ricoh Pro™ V20100 v Evropě před 18 měsíci, které bylo vybrané pro rozšíření služeb publikační činnosti – Book on Demand. Zařízení Pro VC70000 nabízí širokou škálu možností tisku, což zahrnuje i lepenou vazbu a personalizaci obsahu knih i jejich jednotlivých častí. Obálky se vyrábějí na nedávno přidané barevné archové tiskárně Ricoh Pro™ C9210.
Clive Stringer, ředitel odboru kontinuálního tisku a high-end softwarových řešení společnosti Ricoh Europe říká: „Jsme hrdí na to, že se společností Paragon můžeme spolupracovat na dalším postupu v její strategii rozvoje. Máme dlouholetý vztah a společnost Paragon byla mezi prvními firmami, které si před deseti lety osvojily technologii inkoustových tiskáren Ricoh. Zařízení Pro VC70000 urychlí přechod z ofsetového tisku na digitální a umožní tak společnosti získat náskok před ostatními a ušetřit až 40 % nákladů na papír.“
Dave Phillips, ředitel závodu Paragon Customer Communications, poznamenává: „Naše nejnovější investice do zařízení od společnosti Ricoh nám umožní zpestřit nabídku našich produktů. Vážíme si přínosu společnosti Ricoh do našeho podnikání z hlediska technologie, jako i partnera při rozvoji nového byznysu.“
Více informací najdete na www.ricoh.cz.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128