FESPA 2017: společnost ricoh udává směr v signmakingu
15.05.2017

FESPA 2017: společnost ricoh udává směr v signmakingu

Praha, 15. května 2017 – Ve dnech 8.5 - 12.5. 2017 se v německém Hamburku konala výstava FESPA 2017, opět za participace společnosti Ricoh. Na stánku o rozloze 90m² byly prezentovány technologie, které významnou měrou zasahují a udávají směr v segmentu Signmakingu.
FESPA 2017
Široká škála reálných tiskových vzorků, které podněcují zákazníky k vymýšlení stále nových a nových aplikací, bylo jen zlomkem toho, co bylo na stánku RICOH k vidění. Latexová technologie s nově certifikovaným softwarem Color Logic pro tuto technologii posouvá hranice tisku latexem na metalické materiály.

Nová generace tiskových hlav s označením G5 vzbudila velký zájem u zákazníků, kteří využívají tiskové hlavy Ricoh ve svých tiskových technologiích jako OEM produkt. Přímý tisk na textilní materiály pomocí stroje AnaJet 6000, RICOH prezentoval jednoduchou a efektivní cestu ke kreativnímu potisku textilního materiálu, který najde využití jak v soukromé sféře (tisk na trička) tak i v marketingovém segmentu (opatření triček firemním logem, brandované tašky, apod).

Největší zájem zákazníci projevovali o nově uvedený stroj Flatbad s označením H1625 FB-UV. Tato technologie otevírá další možnosti pro zákazníky, kteří již dlouhou dobu tuto technologii od společnosti Ricoh poptávali. „Uvedením této technologie si společnost Ricoh upevňuje pozici v dalším tiskovém segmentu.“ komentuje Josef Fleissig, produktový manažer pro produkční tisk Ricoh Czech Republic.

Ucelená a komplexní prezentace nejen výše zmiňovaných technologií přivedla na stánek RICOH více jak 700 zákazníků, kteří se aktivně o tyto novinky zajímali.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128