IDC Market Scape vyhlásil Ricoh za celosvětového lídra v oblasti transformace tisku
12.08.2020

IDC Market Scape vyhlásil Ricoh za celosvětového lídra v oblasti transformace tisku

Zpráva oceňuje „holistický přístup“ společnosti Ricoh k zabezpečení pracovišť v budoucnosti – ať už se pracoviště nachází kdekoliv.

Tokio, 12. srpna 2020 - Společnost Ricoh oznámila, že nová zpráva IDC MarketScape vyhlásila společnost Ricoh lídrem v oblasti transformace tisku. Zpráva „IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment,“1  oceňuje závazek a úsilí společnosti Ricoh o umožnění digitální transformace, což je „nejlépe vidět díky snaze samotné společnosti stát se organizací více zaměřenou na služby.“ IDC MarketScape taktéž poznamenává, že „Ricoh je nyní v silné pozici na to, aby poháněl transformaci podnikaní v oblasti tisku i mimo nej.“2  Toto je výsledek pokračujícího úsilí společnosti pomáhat klientům lépe sloužit svým zákazníkům, zrychlovat inovace, snižovat provozní náklady a dělat uvědomělejší finanční rozhodnutí.

„Náhlá změna místa výkonu práce urychlila mnohé trendy digitální transformace, které byly rozběhnuté už předtím,“ řekl Akira Oyama, CMO a výkonný viceprezident společnosti Workplace Solutions Business Group, Ricoh Company, Ltd. „V novém světe práce, nevytváření zásob, vytváření spolehlivých digitálních pracovních postupů na zefektivnění každodenních procesů a posilnění zabezpečeného vzdáleného přístupu se z „užitečného“ stalo „absolutně nevyhnutné“. Náš pozorný, přizpůsobivý a komplexní přístup k potřebám klientů nám umožnil usměrňovat je v těchto těžkých časech, a to zaměřením se na oblasti podnikání, které si vyžadují největší pozornost, jako je například management nákladů a zdraví.“
Zpráva společnosti IDC MarketScape vyzdvihuje přístup společnosti Ricoh orientovaný na klienta a služby jako základ její schopnosti „řešit kritické faktory, které v současnosti ovlivňují digitální pracoviště.“ Zpráva ocenila důraz společnosti Ricoh na zjednodušení složitosti od automatizace pracovních postupů až po poskytování přizpůsobitelného, modulárního, na platformě založeného ekosystému služeb, měnící vaše data na vysoce hodnotné poznatky, pracovní postupy a dokumenty, které se automaticky aktualizují díky nejlepším nástrojům na řešení vyvíjejících se potřeb klienta.
„Společnost Ricoh je lídrem v oblasti multifunkčních tiskových zařízení a má jeden z nejúčinnějších a nejintegrovanějších modelů globálního poskytování služeb v tomto odvětví,“ uvedl Robert Palmer, viceprezident pro výzkum v IDC Imaging, Printing and Document Solutions group. „Investice do cloudové infrastruktury společnosti Ricoh, jako i její holistický „budoucnost zabezpečující“ přístup k fyzickým a digitálním prostředím s cílem maximalizovat potenciál pracovní sily jsou nyní relevantnější než kdykoliv předtím. Společně s prokázaným úsilím společnosti o zabezpečení většího dohledu a kontroly nad tokem informací, umožňujícími lepší řízení, správu rizik a bezpečnosti, jí dodalo výraznou důvěryhodnost, jelikož v novém světe práce podniky tyto benefity vyhledávají. Jsou to právě tyto úspěchy, které společnosti pomohly dostat se na pozici lídra IDC MarketScape.“
Zpráva také poukazuje na to, že akvizice IT služeb společnosti Ricoh se „nedají porovnat s žádným jiným dodavatelem tiskových produktů“3.  Společnost IDC MarketScape zároveň vyzdvihla úsilí společnosti Ricoh v oblasti výzkumu a vývoje zaměřeném na další umožnění digitální transformace.
Nejnovější informace a přehled o řešení společnosti Ricoh najdete na www.ricoh.cz

1 “IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment,” doc #US45354420, August 2020, https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US45354420 

2 “IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment,” doc #US45354420, August 2020, https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US45354420 

3 “IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment,” doc #US45354420, August 2020, https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US45354420 

| O IDC MarketScape |

Model hodnocení dodavatelů IDC MarketScape je navrhnutý tak, aby poskytoval přehled o konkurenční způsobilosti dodavatelů IKT (informačních a komunikačních technologií) na daném trhu. Metodika průzkumu využívá přísunu metodologii bodování založenou na kvalitativních i kvantitativních kritériích, které vedou k jedinému grafickému znázornění postavení každého prodejce na daném trhu. IDC MarketScape poskytuje jasnou koncepci, která umožňuje smysluplně porovnávat nabídky produktů a služeb, schopností a strategií, a současné a budoucí faktory úspěchu na trhu dodavatelů IT a telekomunikací. Koncepce také poskytuje kupujícím technologii 360-stupňového hodnocení silných a slabých stránek současných a budoucích prodejců.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128