Na ISE 2020 předvede Ricoh možnosti AV integrace a nové technologie na zlepšení pracovišť
13.01.2020

Na ISE 2020 předvede Ricoh možnosti AV integrace a nové technologie na zlepšení pracovišť

Ricoh Europe, 3. února 2020 – Ricoh je připraven představit svoje nejnovější inovace pro podporu spolupráce, produktivity a výkonu na největším světovém AV veletrhu ISE od 11. do 14. února na výstavišti RAI Exhibition and Convention Centre v Amsterdamu. 

Ricoh vyzdvihne svoji úlohu poskytovatele služeb na pracovištích a představí svoje neustále se rozvýjejíjí portfolio komunikačních služeb. Také předvede svoje skutečné schopnosti světového integrátora a uvede svoji novou proaktivní službu AV Managed Service. 

Specialisté budou připraveni diskutovat o tom, jaká globální stopa, nástroje na navrhování a obstarávání řešení a celosvětový dodavatelský řetězec můžou zákazníkům na celém světě umožnit důkladné zavádění technologických standardů na pracovišti.

 Ricoh to showcase AV integration capabilities and new workplace enhancing technology at ISE 2020
The new Ricoh Collaboration Board will be on show during ISE.

Odborníci v rámci AV Managed Service vysvětlila, jak může Ricoh AV Network Operations Centre v Polsku podporovaz zákazníky pomocí specializovaných zručností, nástrojů a osvědčených postupů v oblasti vzdálené správy. Zařízení představuje centralizovanou vědomostní základnu a jednotné kontaktní místo pro různé úrovně podpory v rámci regionu EMEA s cílem zmírnit zatížení zákazníků a poskytnout spolehlivé útočiště. 

Prezentace technologií zahrnuje i nový Collaboration Board společnosti Ricoh. Revoluční interaktivní tabule Collaboration Board charakterizuje sofistikovaný design exteriéru s velikostí obrazovky až 75 palců, intuitivní uživatelské rozhraní a pokročilé AV nastavení. Série, která bude k dispozici od poloviny roka 2020, bude podporovat posílenou spolupráci jak v podnikovém, tak i mimopodnikovém prostředí.

Součástí prezentace jedinečných uživatelských zážitků bude v rámci interaktivní tabule společnosti Ricoh i fyzické predstavení aplikací jako je Interactive Whiteboard Add-On Service for Office 365, Ricoh Integrated Collaboration Cloud (RICC) s podporou koncových uživatelů poháněnou AI a Reactive Suite, která umožňuje kreativitu na dálku. Návštěvníci stánku Ricoh se také mohou více dozvědět o širokém portfoliu řešení prostřednictvím rozsáhlého partnerského ekosystému pro inteligentní jednací prostory, video & spolupráci, digitální reklamu a řízení pracoviště.

Odborníci společnosti Ricoh v oblasti AV najdete na stánku A110 v hale číslo 11 v části Unified Communication. Mimo prezentování produktů budou diskutovat o tom, jak si mohou podniky osvojit inovativní způsoby práce a lépe využívat svoje současné pracoviště. Navíc každý den veletrhu budou mít hosté šanci vyhrát jednu kameru Theta V 360 společnosti Ricoh.

Oscar Mellegers, Head of Marketing EMEA, Communication Services, Ricoh Europe, říká: „Vedoucí podniky z celé Evropy se shodnou v tom, že od svých zařízení a systémů vyžadují větší produktivitu, flexibilitu, funkčnost a bezpečnost. Zatím co zvyšují angažovanost zaměstnanců a celkovou spokojenost zákazníků, neustále se snaží dosahovat nižších nákladů. Na moderním pracovišti odehrávají velkou úlohu inovativní technologie. Výzkum sponzorovaný společností Ricoh odhalil, že 81% zaměstnanců očekáví, že jim zaměstnavatelé poskytnou potřebné nástroje a školení, která jim pomůžou přizpůsobit se novým úlohám v důsledku technologických změn. Těšíme se na veletrh ISE, na kterém opakovaně potvrdíme pozici společnosti Ricoh jako důvěryhodného světového partnera pro podporu a neustálý posun technologických standardů, které jsou klíčovým požadavkem zákazníků.“

Volný vstup na ISE 2020
Pokud máte zájem získat volnou vstupenku na ISE 2020, prosím, použijte exkluzivní Ricoh kód 915577 při registraci na https://www.ricoh-europe.com/ise2020.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128