Ricoh Europe a Vizetto navázali partnerskou spolupráci s cílem rozvíjet digitální pracoviště
06.02.2020

Ricoh Europe a Vizetto navázali partnerskou spolupráci s cílem rozvíjet digitální pracoviště

Ricoh Europe, Londýn, 6. února 2020 – Specialista v oboru technologií na pracovištích Ricoh Europe navázal partnerství se společností Vizetto, tvůrcem softwaru Reactiv SUITE.

Reactiv SUITE přináší úplně nový způsob komunikace a sdílení prostřednictvím “ pracovní plochy”,

k níž se může současně připojit více vzdálených uživatelů, mohou upravovat a ovládat jakýkoli druh obsahu. Poskytuje uživatelům možnost spolupracovat v týmu odkudkoli na světě.

Software SUITE tvoří tři hlavní plně integrované komponenty:

  • STAGE: výkonný nelineární nástroj pro tvorbu digitálního příběhu, který umožňuje týmům soustředit se na samotný obsah sdělení prezentace nikoli na jeho tvorbu.
  • SCRIBBLE: průlomový nástroj pro brainstorming a osnovu rozvržení příběhu, který používá nekonečné plátno a umožní vám kreslit, zapisovat nápady, označovat stránky záložkami a vytvářet dynamický layout.
  • HUDDLE: nástroj nové generace pro jednotnou spolupráci, který umožní každému uživateli z kteréhokoli místa na světě ovládat, upravovat a psát do dokumentů, jako by byli ve stejné místnosti.


Av Utukuri, CEO společnosti Vizetto Inc, řekl: „V komunikaci něco sdělujete. Při spolupráci něco ukazujete. S kreativitou se vyjadřujete, inovujete a inspirujete. Toto partnerství s Ricoh je úžasnou příležitostí, jak pomoci organizacím změnit způsob jejich komunikace tím, že jim poskytujeme nástroje, které pomáhají jejich týmům spolupracovat, inspirovat a inovovat nápady v efektivnějším a kreativnějším prostředí.”

Technologie interaktivních tabulí Ricoh umožňuje poskytování obsahu včetně jeho vzniku, záznamu a sdílení nápadů z nejrůznějších míst, v zájmu vyšší produktivity a jednodušší flexibilní práce.

Oscar Mellegers, Head of Marketing EMEA, Communication Services, Ricoh Europe, dodává: „Rozšířené možnosti, které tato platforma nabízí pro výkonnější prezentace, efektivní brainstorming a lepší spolupráci, jsou důkazem našeho závazku posilovat a optimalizovat digitální pracoviště. Díky intuitivní a jednotné uživatelské zkušenosti umí toto integrované řešení uvolnit sílu kolektivní představivosti.“

Zažijte inovace na vlastní kůži na amsterdamském veletrhu Integrated Systems Europe (ISE), největším AV veletrhu na světě, od 11. do 14. února na stánku Ricoh (Hala 11, Stánek A110). 

Další informace o produktech a službách najdete na www.ricoh-europe.com.

O společnosti Vizetto

Vizetto Inc., je kanadská společnost, která vyvinula Reactiv SUITE, software, jenž organizacím zprostředkovává kreativní spolupráci na dálku. Toto nové partnerství dvou skvělých firem opět potvrzuje smysluplnost poslání společnosti Vizetto, a to zajistit uživatelům co nejlepší zkušenosti z digitálních zasedacích místností.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128