Ricoh Europe spolupracuje se společností Zebra, a tudíž poskytne zákazníkům jednotný zdroj pro tiskárny štítků i jejich servis
20.01.2021

Ricoh Europe spolupracuje se společností Zebra, a tudíž poskytne zákazníkům jednotný zdroj pro tiskárny štítků i jejich servis

Ricoh Europe, Londýn, 20. ledna 2021 –  Společnost Ricoh Europe podepsala dohodu se společností Zebra Technologies, aby svým zákazníkům v oblasti řízených tiskových služeb, zabezpečila jednotné kontaktní místo pro všechny požadavky v rámci tisku štítků.

Společnost Ricoh Europe využije své ověřené a rozšířené servisní schopnosti a rozsáhlou servisní síť z EMEA na podporu existujících modelů zařízení pro tisk štítků společnosti Zebra, kdekoliv se nachází. Tato spolupráce je nastavená tak, aby z ní profitovali hlavně logistika, maloobchod, zdravotnictví i výrobní podniky.
Tiskárny štítků - etiket jsou pro každodenní obchodní procesy rozhodující. Štítky s čárovými kódy a štítky RFID identifikují výrobky a zásilky, čímž umožňují jejich sledování po celém světě. Spolupráce se společností Zebra zabezpečí společnosti Ricoh Europe ještě větší přehled a spolupráci se zákazníky prostřednictvím monitorování a reportů.
David Mills, generální ředitel společnosti Ricoh Europe, říká: „Z tohoto oznámení budou mít značný užitek naši zákazníci v oblasti řízených tiskových služeb. Kromě opětovného potvrzení naší pozice jako společnosti poskytující digitální služby tato spolupráce dokazuje, že podporujeme klienty ve sjednocovaní jejich prostředí s cílem zabezpečit plynulejší a efektivnější způsoby práce.“
Víc informací najdete na www.ricoh.cz.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128