Ricoh je dle společnosti Quocirca lídrem trhu řízených tiskových služeb již sedmý rok v řadě
23.10.2018

Ricoh je dle společnosti Quocirca lídrem trhu řízených tiskových služeb již sedmý rok v řadě

Praha, 23. října, 2018 – Společnost Ricoh si udržela vedoucí postavení na trhu s řízenými tiskovými službami (MPS) již sedmý rok v řadě podle zprávy analytické firmy Quocirca.

leader
Ve své závěrečné zprávě Managed Print Services Landscape 2018* společnost Quocirca uvádí, že „Ricoh nadále drží svoji pozici lídra na trhu MPS, jelikož účinně rozvíjí a poskytuje svá řešení tak, aby plnila široké potřeby zákazníků při digitálních transformaci.“ Zpráva dále uvádí, že „společnost Ricoh vybudovala také široké portfolio služeb mimo tradiční MPS. Zásadními odlišnými položkami v tomto portfoliu jsou IT služby, aplikace a s nimi spojené služby a digitální služby pro udržitelné podnikání.“
Nabídky společnosti Ricoh jsou sestavovány a poskytovány na základě portfolia správy tiskových dokumentů (MDS). Ve spolupráci se svými zákazníky Ricoh přizpůsobuje a optimalizuje informační procesy na míru s cílem zvýšit efektivitu provozu a současně věnuje pozornost otázkám zabezpečení informací a dat, což umožňuje řešit rostoucí náklady spojené s nespravovanou tiskovou infrastrukturou.
Louella Fernandesová, vedoucí výzkumu společnosti Quocirca, řekla: „Společnost Ricoh má vysoký kredit odborníka v oboru produkčního tisku, a to jak v oblasti hardwaru, tak softwaru, a proto je spolupráce s ním dobrou volbou pro velké firmy, které hledají jednoho jediného poskytovatele tisku pro administrativu i výrobu zároveň.“
Zpráva rovněž oceňuje úsilí a soustavnou práci Ricohu na trhu SMB (small medium business).
„Společnost Ricoh aktivně rozvíjí svoji nabídku pro malé a střední firmy, a to hlavně díky své nové iniciativě WorkPlace+, která je již nyní připravena na podporu SMB, usilující o urychlení digitální transformace, větší připravenost a flexibilitu i o zvýšení efektivity podnikových procesů. Ricoh by měl určitě využít své pozice jednoho z mála tradičních poskytovatelů, kteří nabízejí silné portfolio produktů a řešení v tomto sektoru.“ dodala Fernandesová
David Mills, generální ředitel společnosti Ricoh Europe, dodává: „Máme velkou radost, že společnost Quocirca nás již sedmým rokem vyhodnotila jako lídra v oboru MPS. Poskytování spolehlivých, flexibilních a bezpečných služeb zákazníkům je základem digitálně vybaveného pracoviště „Těšíme se na to, že v digitální éře budeme moci dál pomáhat našim zákazníkům v jejich vývoji a aby vždy našli správný směr přes nenadálé překážky při svých výpravách za novými příležitostmi.“
Další informace o přístupu společnosti Ricoh k MPS získáte na www.ricoh-europe.com.
*Průzkum se uskutečnil ve Velké Británii, Francii, Německu a USA a zahrnoval 200 firem o velikosti 500 a více zaměstnanců, které již využívají řízené tiskové služby. Pro účely tohoto výzkumu jsou organizace s 500 až 999 zaměstnanci označovány jako organizace střední velikosti a organizace s více než 1000 zaměstnanci jako velké organizace.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128