Ricoh přichází na ISE 2018 s novou řadou inteligentních ovladačů pro interaktivní tabule
24.01.2018

Ricoh přichází na ISE 2018 s novou řadou inteligentních ovladačů pro interaktivní tabule

Praha 24. ledna, 2018 – Společnost Ricoh, jako specialista v oboru technologií na pracovištích, představí na ISE celou škálu produktů pro komunikační služby.

Další krok v rozvoji spolupráce na pracovištích přinese řadu aplikací pro nejrůznější segmenty a trhy.

ISE je největším veletrhu audiovizuálního a elektronického průmyslu, který se uskuteční od 6. do 9. února ve Výstavním a kongresovém centru RAI v Amsterdamu.

Na veletrhu budou prezentovány inovace, které zahrnují rozšířenou nabídku inteligentních ovladačů, kompatibilních s interaktivními tabulemi značky Ricoh. S novými ovladači lze konfigurovat řadu aplikací žádaných nejrůznějšími zákaznickými segmenty a trhy, ovladače rovněž podporují systém Microsoft Windows 10.

Jejich kompatibilita s interaktivními tabulemi společnosti Ricoh zaručuje optimální flexibilitu. Umožňuje uživatelům vést flexibilnější a reálnější jednání, schůze a brífinky, přičemž administrátoři mohou snadno konfigurovat, spravovat a uzamykat požadovaná nastavení prostřednictvím spouštěcí aplikace, která se proměnila v hlavní uživatelské rozhraní pro všechny operace.

V průběhu veletrhu Ricoh vyzdvihne výhody digitálně vybavených pracovišť a současně v praxi předvede, jak jeho portfolio umožní společnostem a firmám zajistit skutečnou a účinnou spolupráci.


Z portfolia technologií Ricoh na veletrhu najdete:

  • Zónu věnovanou interaktivním tabulím s virtuálním UI asistentem založeným na kognitivním systému IBM Watson
  • Visual Communication Point čili místo pro vizuální komunikaci, prezentace interaktivního zařízení pro recepce
  • Huddle space neboli prostor pro zábavu, který ukáže možnosti jednotného komunikačního systému Ricoh P3500M
  • Práce s projektory pro standardní i velmi krátkou promítací vzdálenost v propojení s interaktivní tabulí Ricoh D5520. Ukázky toho, jak uživatelé mohou procházet a promítat obsah při prezentacích
  • Řešení dodávané partnery společnosti Ricoh pro systémy digitálních zobrazovacích zařízení a rezervační systém Condeco

Poslechněte si odborníky

Se zástupci společnosti Ricoh se můžete setkat u stánku B-176 v hale 9, v Smart Building. Vedle praktických ukázek budou prezentovat, jak efektivnější poskytování, správa a podpora vizuálních komunikačních prostředí může přispět k vyšší produktivitě a ziskovosti právě vaší firmy!

Již během prvního dne veletrhu (14:30–15:00 v konferenčním sále Smart Building Solutions) bude odborník společnosti na komunikační služby Ricoh Communication Services prezentovat několik případových studií. Přiblíží posluchačům příklady z praxe, jak nejnovější řešení od Ricohu pomohla zákazníkům zlepšit spolupráci na pracovišti a využití pracovního prostoru.


Hana Chytrá, Marketingový manažer Ricoh Czech Republic s Ricoh Slovakia komentuje: „V rámci celé Evropy roste poptávka a hlavně zájem o inovativní technologie ve firmách. Studie zadaná společností Ricoh prokázala, že neuvěřitelných 98 % pracovníků podporuje, nebo jsou dokonce nadšenými příznivci moderních technologií.“


Vstupné zdarma na ISE 2018

Máte-li zájem o volnou vstupenku na ISE 2018 (při koupi vstupenky na místě se platí vstupné € 150 + DPH), zaregistrujte se na stránkách www.iseurope.org s exkluzivním Ricoh kódem 915577. Rovněž se můžete registrovat na adrese www.ricoh-europe.com/ise2018.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128