Ricoh rozšířil své portfolio volně dostupných aplikací v Application Site
29.11.2017

Ricoh rozšířil své portfolio volně dostupných aplikací v Application Site

Praha, 29. listopadu, 2017 – Stávající nebo nový uživatel tiskových zařízení značky Ricoh může bezplatně využít další nové aplikace v prostředí Application Site, které se nachází u zařízeních se SOP (Smart Operation Panel) panelem s Androidem.
Application site

V dnešním světě lidé neustále pracují s mnoha různými mobilními aplikacemi ve svých chytrých telefonech. Jde o světový trend, kdy denně výrobci mobilních operačních systémů přicházejí na trh s novými a novými typy aplikací. Společnost Ricoh, s příchodem SOP panelů na svých tiskových zařízeních, uvedla v první polovině roku 2016 platformu na bázi storu s aplikacemi, takzvanou Application Site

Application Site umožňuje začlenit aplikace do MFP (Multi-Function-Printer), zjednodušit každodenní procesy a maximálně využít investice zákazníka. Díky této intuitivní aplikaci na Ricoh SOP panelech si uživatel snadno nainstaluje, odinstaluje a aktualizuje aplikace sám.  

Není potřeba žádná další pomoc, SOP panel funguje stejně jako chytrý mobilní telefon, se kterým člověk neustále pracuje. Aplikace jsou navrženy tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám uživatelů a pomohli jim zefektivnit pracovní postup. Koncový uživatel ocenění jednoduché stahování aplikací a uživatelské rozhraní MFP.

Díky rozšíření volně dostupných aplikací v Application Site  se zvyšuje přidanou hodnotu aplikace a zákazník má mnohem více důvodů, proč zvolit zařízení značky Ricoh. Uživatel může vybírat ze současného počtu 24 aplikací v 6 kategoriích. 

  • Tisk – 1 aplikace
  • Skenování – 10 aplikací
  • Kopírování – 6 aplikací
  • Faxování – 1 aplikace
  • Správa zařízení – 1 aplikace
  • Ostatní – 5 aplikací

Mezi rozšířenými aplikacemi naleznete například tyto:
TiskShared Folder Print - který umožňuje tisk souborů uložených pomoci OS Windows ve sdílených složkách přímo z MFP. K dispozici je funkce náhledu pro kontrolu před vlastním tiskem. Možnost kombinace ve spojitosti s aplikací Scan to Me a čtečkou karet.
SkenováníScan and Copy - umožňuje v jednom kroku skenovat do emailu a ještě okopírovat dokument pro archivaci.
Scan with Watermark - umožňuje umístit vodoznak na oskenovaný dokument.
Scan to Sharepoint - Odeslání naskenovaných dokumentů do zadané složky na SharePoint Server.
ID Card Scan a Copy - Obě strany ID karty (dokladu) lze naskenovat a uložit jako jednu stránku. Naskenovaný soubor může být odeslán do složky, na e-mailovou adresu nebo může být vytištěn.
Scan to Me - Odeslání naskenovaných dokumentů na email automaticky po přihlášení k zařízení.
Group Destination Helper - Tato aplikace odesílá naskenované dokumenty do zadané složky Office 365.
Kopírování Size Match Copy - Kopírování různě velkých originálů na papír stejného formátu. Zmenšení a zvětšení je podporováno.
Book Copy Helper - Stíny a tmavé oblasti jsou při kopírování knih automaticky potlačeny, aby bylo dosaženo velmi kvalitního výstupu bez ohledu na pozici v ADF.
Správce konfigurace tisku - Využití pokročilých funkcí kopírování pro přípravu podkladů na jednání.
Quick Copy Widget - Umožňuje kopírovat přímo z domovské obrazovky.

Další kategorie aplikací jsou k dispozici na www stránkách Application Site

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128