Ricoh získal již čtvrtým rokem nejvyšší zlaté ocenění za trvalou udržitelnost od EcoVadis
19.11.2018

Ricoh získal již čtvrtým rokem nejvyšší zlaté ocenění za trvalou udržitelnost od EcoVadis

Praha, 19. listopadu, 2018 – V rámci každoročního průzkumu CSR agentury EcoVadis společnost Ricoh opět obdržela nejvyšší hodnocení, zlaté ocenění za přístup k udržitelnému rozvoji. Společnost Ricoh je v tomto ratingu úspěšná již čtvrtý rok v řadě.
EcoVadis hodnotí dodavatele působící ve 150 oborech podnikání ve 110 zemích světa, a to v těchto čtyřech oblastech: ochrana životního prostředí, férové zaměstnávání, etika/férové obchodní jednání a dodavatelské řetězce. Ricoh předložil záznamy o svém přístupu k udržitelnému rozvoji společnosti EcoVadis a řadí se tak mezi 5 % společností s nejlepšími výsledky.
Ricoh awarded highest gold rating in EcoVadis global supplier survey for fourth year running

Dnes mnohé globální společnosti usilují o zlepšení svých výsledků v rámci udržitelného rozvoje vlastního podnikání i v celém dodavatelském řetězci. Přístup k udržitelnému rozvoji a společenská odpovědnost dodavatelů se staly důležitými faktory při jejich výběru a stále častěji se setkáváme s tím, že zákazníci požadují informace o společenské odpovědnosti a udržitelném rozvoji společnosti Ricoh v rámci výběrového řízení na dodavatele a často se ptají i na hodnocení organizace EcoVadis.

Ricoh se snaží poskytovat svým klientům stále vyšší přidanou hodnotu, kterou vytváří tím, že věnuje svoji pozornost celému spektru, od běžných kanceláří až po společnost jako celek a tím zákazníkům pomáhá dosahovat cílů udržitelného rozvoje (SDG). Společnost Ricoh považuje své hodnocení a udělené zlaté ocenění za důkaz uznání svých udržitelných aktivit, kterými míří k naplnění cílů SDG.
Více o organizaci EcoVadis najdete na www.ecovadis.com

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128