Ricoh získal v průzkumu globálních dodavatelů nejvyšší zlaté hodnocení od agentury EcoVadis
31.01.2020

Ricoh získal v průzkumu globálních dodavatelů nejvyšší zlaté hodnocení od agentury EcoVadis

Ricoh Europe, Londýn, 1. února 2020 – Společnost Ricoh opět obdržela nejvyšší zlaté hodnocení Gold v průzkumu udržitelného rozvoje, který každoročně provádí agentura EcoVadis. Ricoh dostává nejvyšší ocenění v tomto průzkumu pravidelně od roku 2014.

Ricoh awarded highest Gold rating in EcoVadis Global Supplier Survey

Agentura EcoVadis hodnotí dodavatele ze 155 zemí, ze 198 oborů podnikání z hlediska firemní strategie, uspořádaných iniciativ a dosažených úspěchů v oblastech, které se dotýkají životního prostředí, práce a lidských práv, etiky a udržitelného rozvoje zadávání a zpracování zakázek. Společnost Ricoh předložila záznamy o svém přístupu k udržitelnosti agentuře EcoVadis

k vyhodnocení a umístila se mezi 5 % nejlepších ze všech posuzovaných společností.

Mnoho globálních společností chce zlepšit udržitelnost v celém dodavatelském řetězci. Trvale udržitelný výkon se stal důležitým faktorem pro výběr dodavatele. Pro zákazníky je také stále obvyklejší požádat společnost Ricoh o předložení výsledků hodnocení EcoVadis v rámci výběrového řízení na dodavatele.

Ricoh vnímá své zlaté hodnocení jako jasný důkaz o aktivitách, kterými podporuje cíle udržitelného rozvoje (SDG).

Související obsah:

EcoVadis  URL: http://www.ecovadis.com/

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128