Softwarové řešení pro digitální archový tisk a profesionální archové tiskárny řady ricoh pro c5200 získaly ocenění edp
16.05.2017

Softwarové řešení pro digitální archový tisk a profesionální archové tiskárny řady ricoh pro c5200 získaly ocenění edp

Ricoh’s digital book printing solution and Ricoh Pro™ C5200 series receive EDP endorsement
Ricoh Pro C5200
Praha, 16. května 2017 – Společnost Ricoh byla oceněna Evropskou asociací digitálního tisku (EDP) za tvůrčí řešení pro digitální archové tiskové systémy a software. Ceny byly uděleny na slavnostním předávání cen EDP ve FESPA v Hamburku.
Ricoh’s digital book printing solution and Ricoh Pro™ C5200 series receive EDP endorsement
Softwarem pro digitální archový tisk je TotalFlow společnosti Ricoh
Ricoh získal prestižní ocenění za softwarové řešení pro digitální archový tisk a tiskové stroje Ricoh Pro C5200s a Ricoh Pro C5210s. Byli jsme vybráni z více než 150 přihlášených soutěžících.

„Obě řešení společnosti Ricoh jsou navržena tak, aby našim zákazníkům pomáhala vypořádat se s každodenními úkoly a problémy, s nimiž se běžně setkávají. Pro nás je čest, když EDP potvrdila, že naše produkty jsou špičkou ve svém oboru a vyhovují potřebám moderního produktového tisku.” dodává Josef Fleissig, produktový manažer pro produkční tisk Ricoh Czech Republic a Slovakia.

Řešení pro digitální archový tisk od společnosti Ricoh využívá technologii TotalFlow, která urychluje nízkonákladový tisk a tisk knih na zakázku. Umožňuje knihtiskařům bezproblémové řízení procesu výroby a efektivní dokončení zakázek. Řešení bylo vyvinuto pro zjednodušení a automatizaci četných výrobních kroků nízkonákladového digitálního tisku. Prostřednictvím jediného webového rozhraní tak lze efektivně automatizovat postup výroby, dokončování a řazení tiskových úloh.

Barevné tiskové stroje Ricoh Pro C5200S a Ricoh Pro C5210S se vyznačují kompaktností a flexibilitou. Jsou určeny pro kopírovací a tisková centra, která nabízejí služby typu „print-for-pay“, komerčním tiskárnám a in-house tiskovým, reprografickým i marketingovým oddělením ve firmách, jimž umožní vysoce produktivní kreativní tisk.

Cílem evropské asociace EDP je pomoci uživatelům technologií při hledání vhodného řešení pro jejich aplikace. Ocenění EDP jsou uznáním za nejlepší počin v oblasti vývoje tiskových nástrojů, vývoje softwaru, substrátů, inkoustů, materiálů a dokončovacích linek.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128