Společnost Ricoh představí na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2023 automatizované nezávislé řešení pro příjem tiskových úloh
09.02.2023

Společnost Ricoh představí na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2023 automatizované nezávislé řešení pro příjem tiskových úloh

Cloudová aplikace pro tisk na vyžádání, která poskytuje flexibilitu a přehled, bude představena na Hunkeler Innovationdays 2023

Ricoh Europe, Londýn, 9. února 2023 – Společnost Ricoh představí svou nejnovější technologii produkčního workflow – RICOH TotalFlow™ Producer – vyvinutou pro řešení hlavních výzev workflow při přijímání a přípravě tiskových úloh. Bude představen na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2023, který se bude konat od 27. února do 2. března na výstavišti Messe Lucerne ve švýcarském Lucernu. 

TotalFlow Producer, který byl poprvé představen veřejnosti, přesouvá tiskové úlohy z více zdrojů do konsolidovaného umístění v cloudu a poskytuje možnost prohlížet a upravovat úlohy, to vše ve snadno použitelném, nákladově efektivním řešení snižujícím chyby, které je zcela nezávislé na dodavateli pro bezproblémovou integraci do stávajících klientských prostředí.

TotalFlow Producer bude představen na Hunkeler Innovationdays 2023
TotalFlow Producer bude představen na Hunkeler Innovationdays 2023

TotalFlow Producer umožňuje uživatelům:

  1. Automatizovat odesílání a konsolidaci úloh přicházejících z více zdrojů, jako je e-mail nebo služby přenosu souborů z webu na tisk. 
  2. Aktivujte funkci automatického předtiskového skenování, které vám pomůže identifikovat problémy se soubory, včetně chybějících písem, nepřesné velikosti stránky, špatného rozlišení obrazu, nesprávných barev a dalších. To pomáhá interním a komerčním poskytovatelům tiskových služeb (PSP) eliminovat chyby, snížit nákladné opakované tisky, ušetřit drahocenný čas a zlepšit úroveň služeb klientům.  
  3. Zlepšete celkovou zkušenost klientů poskytnutím přizpůsobeného portálu pro odesílání úloh, kde lze zobrazit jejich stav. Jednoduchý obousměrný způsob komunikace v rámci portálu eliminuje potřebu časově náročných následných interakcí po zadání objednávky.

Eef de Ridder, viceprezident skupiny Graphic Communications Group, Ricoh Europe, říká: „Umístěním TotalFlow Producer do RICOH TotalFlow™ Cloud můžeme uspokojit rostoucí potřeby našich klientů a zlepšit zabezpečení, efektivitu, škálovatelnost a cenovou dostupnost dat, aniž bychom potřebovali nákladnou IT infrastrukturu nebo odborné znalosti.“

TotalFlow Producer bude k dispozici prostřednictvím ročního předplatného a od léta 2023 bude nabízet bezplatné zkušební verze.

Společně s TotalFlow Producer představí společnost Ricoh dvě ze svých řešení nezávislých na dodavatelích, která umožňují tiskárnám uvolnit plný potenciál jejich podnikání. Ricoh Supervisor™, první SaaS aplikace společnosti Ricoh pro výrobní pracovní postupy, shromažďuje provozní data a vizualizuje je na webových řídicích panelech za účelem optimalizace využití zařízení a propustnosti. 

Ricoh ProcessDirector™, který podporuje kontinuální a archové tiskárny, je navržen tak, aby automatizoval pracovní postupy založené na údajích. A oceňovaná integrace mezi Ricoh ProcessDirector a Ricoh Supervisor poskytuje pokročilý přehled až na úroveň dokumentů, včetně přehledu o objemu výroby. Společnost Ricoh také představí nejnovější integraci mezi systémem Ricoh Supervisor a zařízením Hunkeler pro předpřípravu a následnou konečnou úpravu, která shromažďuje statistické údaje o zařízeních a poté je ilustruje, aby pomohlo identifikovat způsoby, jak zvýšit efektivitu.

Kromě svých aktivit na výstavní ploše představí Ricoh inovace v automatizaci pracovních postupů v prostředí digitálního tisku na odborné konferenci DOXNET, která se uskuteční 28. února v rámci Hunkeler Innovationdays.

Více informací o RICOH TotalFlow Producer naleznete na této stránce.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128